torstai 1. huhtikuuta 2010

Pääsiäisenä rennosti

Sain kuin sainkin ommeltua pääsiäiseksi uudet tekstiilit keittiöön. Tiukille meni, mutta nyt on. Keveää, vaaleaa, kierrätettyä, uutta, merkkituotetta, hempeää... Tässä on kaikki, mitä osasin toivoa ja ehkä vähän enemmänkin.



Perunanarsissin halusin ehdottomasti, koska keltainen väri ei ole koskaan juurikaan mahtunut elämääni. Sellainen löytyi nuroimmaisen koulun pääsiäismyyjäisistä. Kävi paremmin kuin hyvin: sain sen mitä halusin, vieläpä edulliseen hintaan, ja tuotto meni erinomaiseen tarkoitukseen. So happy!

Verhojen kankaat löytyivät paikalliselta Fida-kirpputorilta. Hintaa koko satsille taisi tulla kaikenkaikkiaan pari euroa. Kuviollisen kankaan hulpiossa on painettu merkintä: "Horsma" Designed by Seija Lampinen, Printed by Tikkurilan Silkki, Suomi Finland. Ei tainnut olla ihan huono löytö =)



Kylvimme tänä vuonna ystävältä saatua vehnää siinä toivossa, että siitä olisi pöytäkoristelun jälkeen iloa kissallekin. Mariskoolit sain samaiselta ystävältä, siispä taas on kiittäminen Ihanaa Annelia! *Virn*
Neulotut pitsiliinat ovat minun mummini käsialaa. Hän on ollut innoittajani käsitöiden saralla jo useita vuosia.
Huomaattehan, miten seuraan muotia? Skoolissa tietenkin kevään väreissä M&M's rakeita =)

Aivan ihanaa kevättä ihan jokaiselle! Toivottaa hyvin väsynyt, mutta onnellinen Sara.

1 kommentti:

Sussi kirjoitti...

Ihana kevään tunnelma! Tuo kangas on todellinen löytö, näyttää hyvälle.

Hyvää pääsiäistä!