sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kevätsiivoilua

Aurinkoisella säällä kaikki huolimattomuudet paljastuvat. Siihen ei tietenkään auta mikään vippaskonsti, vaikka miten ajattelisi että laistaisinpa tästä. Siivoamaan sitten - ja ompelemaan myös, ja siirtelemään tavaroita paikasta toiseen. Tässä tunnelmaotoksia siivouksen jälkeen:
Halusin jo muuttaessa mikron kaappiin, ja ruuvailin ovem pois. Hyllyjen rumat reunat ja typerä kaaos alkoivat yhä enemmän harmittaa, siispä ompelin jäljelle jääneestä verhokankaasta peitteen ja kiinnitin sen tarranauhan pätkillä aukkoon. Tuli aika kiva, tuonhan voi sitten vaihtaa haluamakseen milloin tahtoo.Parveke sai viimein vilttinsä. Koska meillä ei (vielä) ole kukkia, siirsin kissan omimat vehnät ulos. Käyköön siellä syömässä... ja kyllähän hän käykin =)

4 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Hui... Etkö pelkää että kissa loikkaa alas parvekkeelta? Noista varjoista kun päättelen, ettei partsilla ole lasitusta saati verkkoa.

Työtasolta poissaoleva mikroaaltouuni on kyllä hyvä. Meilläkin köökiremontin yhteydessä tuli mikrohylly; tosin meillä ei sekään vielä tuonut tilaa pöydille. Semminkään kun pöydillä majailevia kodinkoneita tulee koko ajan lisää... Viimeksi tehosekoitin ja alkavalla viikolla tulee friteerauskeitin.

Sara kirjoitti...

No oikeastaan tuo kissa on osoittanut toistaiseksi sen sortin ujoutta, ettei se meinaakaan hypätä. Tokikaan en oo jättänyt sitä valvomatta sinne =)

Päätin kun muutin, ettei mun pöydät tule notkumaan mistään tavarasta. Eikä ne nyt sitten notkukaan. Vaikka blenderi olis kiva, ja vohvelirauta myös...

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olet saanut paljon aikaiseksi viikonlopun aikana ;)

Sussi kirjoitti...

Tuo peite on hyvä idea!

Voi kun itsekin saisi aikaiseksi kunnon siivouksen, tuo kevätaurinko on tosiaan armoton paljastamaan kaiken...