perjantai 2. lokakuuta 2009

(Pelkkiä?) kuulumisiaLupailin kertoa Porin reissun saaliista. En kuitenkaan jaksanut enää penkoa niitä useita, ihania vaatekappaleita ja esineitä kaapeista kuvattavaksi. Kiinalaisravintolan antia silti. Kuva kertookin, että ravintola on kauniisti ja aistillisesti sisustettu. Taustalla soi kaunis, rauhallinen kiinalainen kieli- ja puhallinsoitinmusiikki. Ruoka oli hyvää, suorastaan taivaallista - tiedän, monissa etnoravintoloissa vierailleena, että aina eivät miljöö, ruoan maku tai hinta, tai edes asiakaspalvelu ole kuvailtavissa kohtulliseksikaan.
Täällä tarjoilija tuli paikalle hymyillen ja hieman kumartaen =) Kuin oikeasti kiinassa ikään! Jäi hyvä mieli, kaikin puolin.Nämä kotoa. Sain ystävältä tällaisia ihanuuksia! Katselin tarveaineita tovin ja päätin, että tänään niistä ei tehdä mitään. Muuta kuin asetelma. Minusta se on kaunis ja syksyinen, sääli vaan, että suurin osa porisee pian padassa! =)

P.S. Kenellä olis lainata lasitölkkejä... pihlajanmarjahyytelötkin huutelee tekijäänsä.

Edith: Ihmettelin viimeaikoina otamieni kuvan laatua (mm. kurpitsakuva). Havaitsin tänään, perjantaiaamuna klo 05.09, että kameran asetukset ovat olleet maisemakuvauksella. Miksi ihmeessä?! Ja eikö mulla ole muuta tekemistä tähän aikaan, yleensä normaalit ihmiset nukkuu tällä kellonlyömällä. Heräsin ennen aikojani ja tässä sitä sit ollaan. Huomenta vaan.

Ei kommentteja: