maanantai 23. maaliskuuta 2009

Pipa

Keksin yhtäkkisesti, että luistelureissuille tarvitsee myös pipon samaa sävyä. Niinpä tämä pehmeä Marks&Kattensin Top Wool meni sykkyrälle ja silmukoille, ja *tadaa!!* Lina-pipo on valmis. Se on ihana. odotamme vielä päähänmuotoutumista.



Tarkkakatseinen saattaa huomata, että mallimme ei ollut kovinkaan innoissaan...

perjantai 20. maaliskuuta 2009

Vauvan neulesetti

Neulesetti tilattiin ja lupasin sen neuloa. Lankana Lanett baby, puikkoina kakkoset. Malli oma, ja kuulemma aika hyvä istuvuuden puolesta. Näiden valmistumiseen meni kauan. En ole millään tavalla maailman kärsivällisimmästä päästä, ja kun neuleen (varsinkin housujen!) valmistuminen kestää ja kestää, olin jo menettää hermoni! Lopputulos on kuitenkin niin kaunis ja pehmoinen, että se kannatti.





Lopuksi vielä kuva saajasta. Vaatteet ovat hieman suuret =)


Eiks ole ihan valtavan söpö!!

maanantai 16. maaliskuuta 2009

Talvi-iloa

Jee, kirpputorilöytöni sai uudet kaverit. Joku luopui luistimistaan, juuri mun kokoa ja hyvät jalkaan. Ei edes teroitusta tarvinneet. Ostin pois. Ja sutaisin niille kaveriksi säärystimet, jotta voin toteuttaa sisäistä tekstiiliurheilijaani. =)


Kuka lähtee mukaan luistelemaan?

Kyttäyskeikka

Olen nyt kahtena päivänä tuijotellut aktiivisemmin olohuoneen ikkunasta ulos lintulaudalle. Talipötköllä käy tikka. Olen ollut olevinani ja määritellyt sen pikkutikaksi. Kaveri ottaa pötköstä jyvän, kiipeää puolisen metriä ylemmäs ja naputtelee jyvänsä männyn kuoren väliin. Saalis.

...ja aina valokuvaa yrittäessäni, se huomaa ja poistuu paikalta. Vaan olenpa silti saanu pari kelvollista otosta. Naknak, nakunak.

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Tyhjä pää - ja takki


Nyt on ensimmäistä kertaa sellainen tilanne, että en tiedä mitä tehdä. En tiedä mitä neuloa, enkä tiedä kenelle. Langanvähennysviikot jatkuisivat, mutta miten? Laitetaas kilpailu: ehdota kommenttilootaan, mitä tekisin. Jos löytyy linkkejä kuviin tai ohjeisiin, aina parempi. Lupaan täten nöyrästi, että malli jonka teen, tulee tehdyksi tuplana. Sekä itselle (tuliaisvarastoon) että ehdottajalle itselleen.

Jos siis jokin on sellainen, jonka nyt tunnen ehdottomasti tahtovani tehdä. (Toivottavasti ehdotuksia nyt sitten tulee enempi kuin yksi.)

Terveisin ystäväsi tyhjätask...takki

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Viikonloppuna hiljaista

Heippa vaan. Koko viikko meni hyvin hiljaisesti. Aika mateli, väsytti, ei jaksanut edes neuloa. Kotitöihinkään en viitsinyt panostaa ja hoitelin vaan ne pakolliset, että täällä voi ihmiset asua.

Jos olen jotakin oppinut tässä vuosien mittaan, on se tämä laiskottelu. Sallin itseni levätä väsyneenä, enkä edes yritä pakottaa itseäni yhtään mihinkään, mitä en tunne jaksavani. Olkoon sotkuista, kyllä ne sitten tulee siivottua kun jaksan. Eikä tässä maailmassa p**ka lopu. Sitä silti ihmettelen, mistä ihmeestä sitä ihan joka päivälle riittääkin! =)

Vähän sain tänään valmiiksikin, sitäkin hiljalleen ja asia kerrallaan. Ensin hakattiin katolta tippuneet lumet maasta ja siistittiin piha, sitten korjattiin puhjennut puhallettava lumiliukuvehje. Muutoin ollaankin vaan oltu ja lojuttu, puhuttu hiljaksiin ja minä tietenkin neuloin. Kuvia tässä:


Pipo pienelle tytölle. Tulikin aika kiva, kun tuosta vaan omasta päästä alkoi tikuttaa ja lisäs sopivasti tilaisuuden tullen parit palmikonkierrot. Nice.


Sukat sille samalle tytölle, nirkkoreunalla ja pitsisydämellä. Pieni on kaunista, eikö? Lankana näissä muuten joku monta vuotta sitten "ostin kun kerta halavalla sain"-periaatteella hankittu puuvillalanka. Nimeä en muista, mutta mukavan pehmeä neuloa ja just sopivan paksu kolmosen puikoille. Tykkäsin. Vielä lähikuva sydänkuviosta...



Hassut värierot. Oikeasti väri on edellisen postauksen vauvanlapasissa nähty ihana kirkkaan pinkki. Lähikuva otettiin Karvaisen suosiollisella avustuksella. Olen onnellinen, että sitä edes vähän kiinnostaa. =) Kuka bongaa kuvasta karvan?!

keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Hyvää huomenta!

Viikko on puolessa välissä.

Liityin eilen viimein Facebookiin. Niin moni oli pyytänyt. Heti kun kirjauduin, oli minulla odottamassa kaksi kaveripyyntöä, miten se sitten koskaan onnistuukaan! Kaikki vaikuttaa hyvin sekavalta, enkä oikein vielä tiedä, pidänkö koko hommasta vai en. Ajatukset valvottivat minua aika pitkään. Myös Mutka heräili ja hyppäsi makuuhuoneessa asioimassa. Huonohko yö - lieneekö jotain ilmassa, kun vähän yksi jos toinen valvoi omituisia asioitaan.

Nyt sitten vaan väsyttää. Ottais kahvia, jos löytäis jostain...



Vanha kuva kännykkäpussista. Ei mitään uutta valmistunutta.

--> kahvinkeittoon =)

tiistai 3. maaliskuuta 2009

Pee Äs

P.S. Minä päätin, että aion vielä olla kunnossa. Aion mahtua tuohon hameentekeleeseen tulevana kesänä!

Ei mulla muuta, heippasiin!

Luksusta

Terveisiä Porista. Oikeasti kotiuduin ja liimauduin tiukasti arkeen jo sunnuntai-iltana, mutta mietin vielä, miten hauska reissu oli. Ihan tyttöjen kesken naurua, itkua, keskustelua... hyvää ruokaa ja hei, sellaista mitä kotona ei saa: oltiin koko päivä pyjamissa ja villasukissa peittoihin kääriytyneinä, ja juttu senkun vaan jatkui. Huikeaa! (Jos ne sietävät minua vielä, aion pyytää uusintaa :) )

Harmillista, ettei tullut otettua yhtään kuvaa. Toisaalta, kalsarimammoissa ei liene paljoakaan mielenkiintoista kuvattavaa? Tietenkin me ollaan omasta mielestämme maailman ihastuttavimpia otuksia, mutta että...

Vein minä tuliaisiakin. Tietenkin.

Sinne oli tullut sellainen ilopilleri, mummin (?) elämää riemastuttamaan. Pitääpi pillerin vrpaat ja sormet olla suojassa kylmältä, kuinkas muuten!

Kahvi olisi ehkä vielä vähän lämmintä. Kello on 05.53. Hauskaa työpäivää jokaiselle! Kyllä sitä nyt jaksetaan viikonlopun voimin =)