maanantai 9. maaliskuuta 2009

Tyhjä pää - ja takki


Nyt on ensimmäistä kertaa sellainen tilanne, että en tiedä mitä tehdä. En tiedä mitä neuloa, enkä tiedä kenelle. Langanvähennysviikot jatkuisivat, mutta miten? Laitetaas kilpailu: ehdota kommenttilootaan, mitä tekisin. Jos löytyy linkkejä kuviin tai ohjeisiin, aina parempi. Lupaan täten nöyrästi, että malli jonka teen, tulee tehdyksi tuplana. Sekä itselle (tuliaisvarastoon) että ehdottajalle itselleen.

Jos siis jokin on sellainen, jonka nyt tunnen ehdottomasti tahtovani tehdä. (Toivottavasti ehdotuksia nyt sitten tulee enempi kuin yksi.)

Terveisin ystäväsi tyhjätask...takki

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olis aika hienot
http://puikkomaisteri.files.wordpress.com/2009/01/nora_turquois-copy.jpg-Niina

Anonyymi kirjoitti...

Haluu tossut sellaset pitkä vartiset jois nauha..ja yläpuoli niinkuin jalkapöydän puoli on erineuleella kuin kantapohja..tai sukat mieluiten polven yläpuolelle ja kuvio vois olla moottoripyörää tai hondan merkkiä ku ne tulis ajosukiksi ;)
sit kauluri noiden ajosukkien kaveriksi joka on niskasta pitempi malli kuin edestä, helppoa eikös?

-mie tietty..

Sara kirjoitti...

Otit sitte oikein varman päälle?! =D

Anonyymi kirjoitti...

niin tietenki.. :D Oon fiksu ku ny vihdoinki löisin keinon komentoida tänne..oon yrittäny usein enneki mut silloin on aina vaatinu kirjautumista ja tunnistettavuutta ja sitähän mie en tietystikkään halua :)
Tuus pian käymään!!

Sara kirjoitti...

mmh... anomyyninä on kivaa, mutta että olishan se hauska tietää kuka ihme kirjoittelee =) tulentulen, jos vaan aikaa löytyis jostain noin viis tuntia joka päivälle. Ja osoite minne matkustaa?

Anonyymi kirjoitti...

no hö..tietty mie joka ei ny oo "mis kunnos" mut haluu viel kerran olla :)
Tuut vaan uudestaa satakuntaan :)
Kiitos vain edellisistä tuomisista!!

-Mie edelleenki-

Villapallo kirjoitti...

Vastavierailulla blogissasi - tosin ideoita ei ole nyt jakaa;-)