keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kaksi valkoista pupua?

Aivan ihana paketti odotti tänään postilaatikossa. Voitin Ixun blogin arvonnassa "jotakin". Pelkäsin, että postimies vie sen vähintään jonkun muun laatikkoon, eihän näin onnellisesti voi sattua minulle!Palkinto oli paljon enemmän kuin "jotain": Aivan ihana Ixun itseneulottu liina (on jo keittiön pöydällä koristeena, etsii paikkansa kohtsilleen), itsetehty kortti, makeisia... Kool Aid-pussillinen (en ole rohjennut koskaan kokeilla, haaveilla vain), sekä kaksi kerää aivan valkoista, ihanaa mohairia. Hypistelen vaan, ei näistä nyt ainakaan hetkeen mitään voi edes neuloa! Tuntuu kuin pientä ja pehmoista pupua pitelisi!

Kiitos kaunis Ixu, tää oli nyt enemmän kuin olisin koskaan voinut toivoa... melkein nyyhky tulee.

2 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Keittiön pöydälle se liina kuuluukin; tiskipöydälle nimittäin. Siinä on pellavaa ja puuvillaa; pitäisi olla loistokas tiskirätti/likaluuttu pöydille :)

Huomasinpa tuossa päivänä eräänä että vain jompaan kumpaan pakettiin oli liina jäänyt... Kummallakin piti olla tiskirätti (myös Tupunalla) mutta teippiä metsästäessäni oli poika ennättänyt toisesta rätin viedä. Löytyi sohvan alta eilen sen jälkeen kun olin jo paketit postittanut...

Sara kirjoitti...

Apua, tällaisellako sitä pitäis tiskata? Uumoilinkin sitä vähän, mutta en raaskinut! :)

Luulen että se elää ensin Pupun mattona (Laitan kuvan seuraavassa postauksessa asian selventämiseksi). Vasta vanhana saa olla tiskirätti?