keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Täällä satoi taas lunta!

Piha on ihmeen kaunis harsopeitteineen.

Kissankesytysprojekti on meneillään, hän ymmärtää toki jo tullapaikalle kutsuttaessa, kun ruokaa tulee. Kovin tuo on arka ja pelokas, ja vähän renttumainenkin - on varmaan tapellut muiden villien ystäviensä kanssa. Kuitenkin seurasimme uutta kaveria tarkkaan, ja se oli ihan hyvä hiirikissa: päivän saldona perunakellarin liepeiltä kolme myyrää.
Tänään häntä kiinnosti ruoka niin hurjasti, että hiiri sai kiipeillä kulman takana seinää pitkin, eikä kissa viitsinyt korvaansa lotkauttaa! =)

Puikot kilisivät taas viikonloppuna, ja vähän sen jälkeisinäkin päivinä. Saldo on seuraavanlainen:

Kugi pyysi pitkää pipoa. En ymmärtänyt, mutta tällainen siitä tuli. Kai se käytössä roikkuu takaraivolla tuo loppu pipo, joka ei päähän mahdu. Värit ovat vähintäänkin omituiset, mutta koska lapsi itse haluaa, lapsi saa. =)

Palmikkosukat jollekin - ehkä heppatytölle? Koko on minulle vähän nafti, mutta koon 37 jalkaan ne mahtuvat varmasti.Tulivat itsestään, kun piti saada Mutkan koristreeneihin jotain neulottavaa.

Porosukkaa pikkuiselle. Tämä on vielä pariton, kaveri kun syntyy, yritän sulloa ne Jenkkilään matkalla olevan tuttavan matkaan, siellä kun on tapahtunut "elämän suuripieni ihme". Tästä sain hyvät naurut. Sen siitä saa, kun suunnittelee upean kuvion itse: eihän se edes näytä porolta, hirvityshän tuo on! Ehkä harjoitan sisäistä neulesuunnittelijaani, ja jalostan hirvestä poron. Oiskohan mun tulevaisuuteni jossain lapin perukoilla poronhoitajana? =D

Oikein hauskoja talvipäiviä sinulle, lukijani!

Ei kommentteja: