tiistai 21. lokakuuta 2008

Aamun (k)ankeutta

Huomaan, että kirjoitan lähes ainoastaan aamuisin. Ennen kuin muu jengi herää. Hiljaisuudessa on omat puolensa, mutta omien kovaäänisten ajatusten kuunteleminen ja järjesteleminen ei ehkä ole vahvimpia puoliani. Mutkalla olisi tänään uintia. Menevät paikalliseen viihdeuimalaan. Tuskin malttoi pysyä eilen housuissaan =) Toivon, että kaikki menee hyvin, eikä kukaan soita kesken pivän, että lapsi on melkein hukkunut - tai mitä tahansa muuta sellaista. Ainekset hyvään sellaiseen olisivat kyllä kasassa: kaksi pientä ja vikkelää jalkaa ja liukas hallin lattia, paljon vettä ja vähän vahtivia silmäpareja, liukumäet ja erilaiset vesialtaat, mutta voi, niin vähäisesti kiinniottavia käsipareja. Töissä oli ensimmäinen päivä lomaviikon jälkeen. Hurjaa juoksua riitti, mutta jotenkin se sai viikon oikein hyvin käyntiin. Tunnen tehneeni töitä: käsivarsia pakottaa.

Joo-o, kyllä meillä on töissä vähän tätä suuremmat puitteet =)

Loma menikin mukavasti levätessä, oli varsin rauhallista. Käytiin Mummilassa, vähän kaupassakin isossa kaupungissa. Me maalaiset emme ole tottuneet sellaisiin suurensuuriin ihmisivilinöihin. Se kävi kyllä elämysmatkasta. Kiitos Mummi =) Lopun lomaviikon ajaksi meille tuli ystäväni pieni, mutta kaunis kahden hengen perhe. Vauvanvarpaita ja pienempää vilistystä. Mitä tässä voi sanoa? Poika oli potra ja äiti kaunis. Toivon pikaista uusintaa! =) Herättelenpä itseni kunnolla kupillisella Karvaiselta jäänyttä kahvia, ja ryhdyn puuron keittoon. Iloista huomenta kaikille!

1 kommentti:

Inkivääri kirjoitti...

Heips! Tulin vastavierailulle, onnea aloitukseen sinulle:)

Rivinvaihto uudessa Vuodatuksessa on shift+enter ja kappaleenvaihto pelkkä enter. Kysyvä ei tieltä eksy ja kysymällä minäkin se sain selville, en tiennyt;)