torstai 17. kesäkuuta 2010

Sadepäivänä askarreltua





Näin eräässä ravintolassa ihanan kellon. Netistäkin se löytyi, mutta kun oli vietävä niin kallis. Eikä oikeastaan edes ihan mun näkönen. Niinpä kävin reissun Ikeassa... yksi tarjotin, yksi setti aterimia, yksi halppiskello, ja setti askarteluun oli valmis =) Kiitos äidille, joka sponsoroi tämän kaiken!

maanantai 7. kesäkuuta 2010

International KIP day!

Hellurei, ja hellät tunteet!

Neuleharput ilmoittivat ystävällisesti seuraavasta KIP-tapahtumasta (Knit In Public). Tavoitteena siis on, että mahdollisimman moni neuloja neuloisi julkisesti, missä tahansa, mitä tahansa. Paikka valinnainen, aika 12.6.2010. Itse uhoan neulovani Salon lastenmusiikkijuhlilla koko hela dagen. Hevisukkaa saattaa syntyä kuin itsestään hevisauruksen konsertissa!

Jottei postaus olisi tyystin kuvaton, tässä eräät ihanomat sukat, mulle ittelle. Ihanat.



Seiskaveikkaa, oma malli varresta varpaisiin ihan perustouhua. Hyvät.

torstai 3. kesäkuuta 2010

Kissanpäiviä

Täällä helteet vaivaavat - tai oikeastaan ilahduttavat. Varsinaisia kissanpäiviä kerrakseen. Niitä viettää kissakin, ja siksi tälle päivälle video Hänen puuhistaan...



Miksi kissa tekee näin? mielihyvää kyseinen puuhastelu näyttää kissalle tuottavan, mutta onko tällä jokin muukin merkitys? Miksi juuri nalle? Ja miksi kissan koko vartalo jännittyy? Toimenpidehän on miltei maaninen =)