perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kevättää jo!

Uutta parvekkeelle, jotta aamuauringossa on mukava ryystää mukillinen kahvia. Turkoosi viltti saa vielä pysyä sisällä, otan sen hartioille lämmikkeeksi. Ihkua.





Ciara-neiti vaikuttaa tyytyväiseltä uuteen elämäänsä meillä.



Aurinkoista kevättä teille, ihanat lukijani!

torstai 25. maaliskuuta 2010

Tunnustan harjoittavani korruptiota

Neulaisin pikapikaa opettelumielessä muutaman parin kämmekkäitä. Menevät kevätkylmille lahjoiksi lapsen opettajalle ja avustajille, kiitoksena hyvästä työstä.

Tykkäsin tehdä kirjailuja. En ole mielestäni koskaan osannut mitään käsinompeluksia, mutta näitä oli ihan helppo tehdä. Taidanpa tehdä saman tien itsellenikin kukkakäsineitä - ehkä viisi tai kuusi paria =)

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kaverille kans

Kaveri toi lankaa, josta piti tehdä perheelle jotain. No, minähän tein. Eniten tykkään silti noista polvisukista.

torstai 11. maaliskuuta 2010

Ystävyys, yhteistyö, avunanto

Ilmoitusluontoisena asiana tahdon kertoa, että tästä lähtien meilläkin on Virallinen Avustaja.

Polvarit on nyt vähän rock

Tulipahan tehtyä. Kaveri toi lankoja, minä nitkutin. Ihanan pitkät, pinkki-mustaraidalliset polvisukat. Näiden kaveriksi lenkille syntyi pikkukoiran villapaitakin, pinkki tietenkin, johon maalasin kohokangasväreillä mustan pääkallokuvion. Kuten tavallista, siitäkään ei ole kuvaa. Jotenkin nopeasti nämä neulomukset lähtevät käsistä.

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Mekkonen

Tein kokeilumielessä kaarrokekauluksella pienen tunikan. Halusin myös jotain extraa, siispä pussihihat ja pitsiä helmaan. Ihan kaunishan siitä tuli, vaikka kuvassa on vielä pingottamaton.

Laiskana ajattelin, että tuikkaanpa sen muiden vaaleiden kanssa pesukoneeseen ja kolmeenkymppiin, ja pingotan vasta sitten. Heh-heh! Mekko huopui huopumistaan, ja pieneni entisestään. Ja siitä tuli jos mahdollista vieläkin kauniimpi. Kuvaa en tietenkään ehtinyt ottaa, kun sen jo joku osti, ja se lähti muille maille vierahille. Kirjailin vielä vähän vihreää ja vaaleanpunaista kukkaköynnöstä helmaan. Tanssit voivat alkaa! (Vaikka ei noin pienet taida vielä edes kävellä...)

torstai 4. maaliskuuta 2010

Övning

Tarvitsen selvästi harjoitusta virkkaamisessa. "Tapahtukoon sinun tahtosi", niin neulomisessa kuin virkkaamisessakin. Niinpä yritin virkata aikuisen pipon. Tuli lapsen koko.

Kahden eri langan sinfonia. Ilmeisesti vedin langan silmukoiden takareunan läpi. Miten se oikeasti kuuluu tehdä?

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Lisää liskoa

Tein sen taas. Enkä edes tiedä miten sen teen... yksi lisko matkustaa uuteen kotiin pohjoiseen: